Barion Pixel

Vezesd ki a negativitást! Online jóga és meditációs workshop részvételi díj

7.000 Ft

A Vezesd Ki a negativitást! jóga és meditációs workshophoz tartozó online anyagot itt vásárolhatod meg:

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

A nehéz időszakokban, a sérülékeny állapotokban, a csalódások, megpróbáltatások és a nagy változások idején természetes reakcióként erősödik fel Negatív Elménk hangja. Ezzel nincs is baj, hiszen a negatív elmének ugyanúgy megvan a szerepe az életünkben, ahogy a Pozitívnak, de hosszú távon nagyon megnehezíti az életünket az, amikor beleragadunk abba a negatív állapotba, amiben ítélkezővé, elutasítóvá, pesszimistává és borúlátóvá válunk. És minél mélyebbre megyünk ezen állapotokban, annál távolabb kerülünk attól a belső képességünktől, hogy meglássuk az Élet napos oldalát és ezt erősítsük magunkban.

Mivel a 2020-as év a polaritások éve – és ezt már sokan meg is tapasztalhattuk az eddig eltelt hónapokban -, ezért ezen a jóga és meditációs workshopon a Negativitás kivezetését vesszük célba, jógikus eszközökkel azon dolgozunk, hogy elengedjük a negatív gondolatokat és megalapozzuk ezáltal a pozitív és a semleges hozzáállásunkat, hogy könnyebben, lazábban és pozitívabb attitűddel telve folytathassuk az év hátralévő részét. 

Eszköztárunk a workshop alatt: kundalíni jóga gyakorlatok, relaxáció, légzőgyakorlatok, mantrák, meditációk, jógikus tanítások. Részletesebben:

A 3 órás online workshop videó felvételén az alábbi témákat találod:

Jógikus tanítások:

 • Az elme 3 fő része és szerepei
 • A negatív elme jellemzői, milyen az egyensúlyi és kibillent állapotaiban, mit tudunk tanulni tőle
 • Miért ragadunk bele a negativitásba
 • Jógikus és életmód tippek a negativitás kivezetésére

Gyakorlás:

 • Egy rövid és egy hosszabb krija gyakorlatsor a negativitás kivezetésére és a feszültség oldására
 • Félelmeket elengedő relaxáció (Naad Yoga)
 • Légzőgyakorlat, hogy meg megváltoztasd az energiádat és szabályozd az elmeállapotodat
 • Meditáció a negatív gondolatok elengedésére

Szeretnéd a naposabb oldalt erősíteni innentől kezdve te is magadban? Akkor vegyél részt a programon!

Ki vehet részt a workshopon? A workshop kezdők és haladók számára egyaránt nyitott.

Online csatlakozás részletei:

 • Időpont: A workshop felvételét a befizetés után kapod meg. Innentől 40 napig elérhető számodra a felvétel, melyet ezen 40 nap alatt bármikor megnézhetsz, a gyakorlatokat bármikor – akár minden nap is – elvégezheted
 • Helyszín: Saját, kényelmes otthonod, vagy éppen ahol tartózkodsz a világban 🙂
 • Hozzájárulás: 7000 Ft 
 • Jelentkezés és menete:  Jelentkezni itt tudsz, a felnyíló új oldalon tedd a “Kosárba” a programot, majd jobb oldalt nyomj a “Pénztár” gombra, töltsd ki az adatokat, alul pedig nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot. Emailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. Amint utalásod megérkezik számlánkra, hozzáférést biztosítunk az online anyaghoz.
 • Fontos tudnivaló: amennyiben Gmail-es emailcímmel jelentkezel,  automatikusan tudjuk a hozzáférést biztosítani számodra a videókhoz, ha nem, akkor arra kérünk, hogy bármilyen emailcímmel regisztrálj a YouTube-ra, és azt az emailcímet küldd el nekünk. Ha segítségre van szükséged, csak írj és megoldunk minden esetlegesen adódó bejelentkezési nehézséget.

Mit készítsd magad a felvétel mellé? Jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát, kényelmes ruhában legyél, némi vizet és egy jegyzetfüzetet tollal érdemes magad mellett tartanod.

 

Vegyél részt velünk e workshopon, ha szeretnéd kivezetni a negativitást, és megerősíteni a pozitív oldalt a 2020-as évedben!