Barion Pixel

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom – Online program

15.000 Ft

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

6 hetes online program nőknek

Nőként sokunknak célunk az önbizalmunk és önbecsülésünk erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik. Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. Tarts velünk Te is ezen a nőknek szóló online programon.

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

6 hetes online program nőknek

Nőként a spirituális úton járva hajlamosak vagyunk csak menni és menni, és sokszor nem nézni igazán mélyre. Sokan kértünk már többféle segítséget, jártunk végig már jó néhány tanítót, meditáltunk akár már napi szinten, néhányan azonban mégsem érezzük azt, hogy az az űr, ami bennünk tátong, megtelt volna szeretettel és melegséggel.

Néha még talán a felelősséget is hárítjuk, inkább kérünk tanácsot hétről-hétre, de a mélyen lévő önmagunkkal még nem néztünk szembe, és így nem értjük, hogy miért nem történik valódi változás az életünkben.

Valóban, a tudatalattink mélyére, a gyerekkorunkra és fiatalkori sérüléseinkre kényelmetlen ránéznünk. Kényelmetlen mélyre mennünk. Pedig a tudatalattink legmélyén tátong az önszeretet föl nem bontott borítéka, amit – ha valóban a fejlődés útját kívánjuk járni – előbb-utóbb fel kell nyitnunk.

Az is előfordul, hogy már sokat dogoztunk magunkon, mégsem értjük: Miért vonzunk be életünkbe még mindig olyan helyzeteket és embereket, amik vagy akik nem szolgálnak minket?

És talán már a tükörbe is oly sokszor mondtuk már: “Szeretlek!” De valóban lelkünk mélyéből jött mindez?

Nőként sokunknak célunk az önbizalmunk és önbecsülésünk erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik.

„A szeretetben tisztelünk. A szeretetben támogatunk. A szeretetben áldozatot hozunk. A szeretetben adunk. A szeretetben felemelünk.” (Yogi Bhajan)

Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. De mindez a saját magunk felé érzett szeretettel, az önszeretettel kezdődik.

Szeptember 30-tól most új online sorozatot indítunk nőknek, melyen az önszeretettel, önbecsüléssel és önbizalommal fogunk foglalkozni 6 héten át, és megtanuljuk, hogy hogyan emeljük magunkat és a körülöttünk lévőket.

Neked szól a program, ha:

 • Sokszor vagy bizonytalan magadban, gyakran becsülöd alá magadat, vagy gyakran érzed áldozatnak magad
 • Nem érted, hogy miért nem a vágyott szituációkat és helyzeteket vonzod be életedben, vagy hogy miért kell megküzdened a dolgokért
 • Sokszor üresnek és kilátástalannak látod az életedet
 • Bizonytalan vagy a kapcsolataidban, nem tudod, hogy kiben bízhatsz
 • Ha már egy ideje járod a spirituális utat, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik
 • Szeretnél nagyobb önbecsülésre és önbizalomra szert tenni, pozitívabb attitűddel állni az élethez, és elindulni a változás felé vezető úton

Ha ezen pontok közül bármelyik is jellemző rád, akkor mindenképpen érdemes Neked is mélyebben foglalkozni az önszeretet, önbecsülés kérdésével. Yogi Bhajan – a kundalíni jóga mestere, aki elhozta a nyugati világ számára ezt a nagyon hatékony jógikus technológiát – természetesen erre a témára is számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt adott, hogy nőként még jobban elmélyítsük az önszeretet érzését, megerősítsük önbecsülésünket, és visszavegyük az irányítást életünk felett.

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Önszeretet – Mi a szeretet? Miért van szükségünk rá? Hogyan érkezünk meg oda, hogy szeressük és elfogadjuk önmagunkat?
 • Szeretet és mások – Hogyan szeressük és fogadjuk el a másikat vagy másokat?
 • Önbecsülés – Honnan ered az önbecsülés? Hogyan szerezzük vissza az önbecsülésünket?
 • Bizalom és Önbizalom – Bizalom magunkban, bizalom az életben. Mi a különbség az önbizalom és önbecsülés között? Hogyan alakítsunk ki bizalmat az élethez és másokhoz
 • Nőiségünk megerősítése
 • Pozitív attitűd kialakítása – Mit tegyünk a mindennapjainkban azért, hogy ez pozitívabb ön- és világképpel rendelkezzünk

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 leckét kapsz, ami segít, hogy jobban ráláss önmagadra, és elkezd megerősíteni a magadba vetett hitet, bizalmat és a saját magad felé érzett szeretetet. A 6 hétben 3 kundalíni jóga meditációt is tanítok neked, így könnyedén gyakorolhatsz velem videóanyag segítségével. Közös videóhívásban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, a résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban pedig megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

„A szeretet: Szeretet. Nem tudjuk máshogy hívni. A szeretet az önzetlenség megtapasztalása, az az erő, mely legyőzi a félelmet.” (Yogi Bhajan)

További információk:

 • Az online program indulásának időpontja: 2017. szeptember 30. szombat
 • Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 29. péntek
 • Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz
 • Részvételi díj: 15.000 Ft / fő