Barion Pixel

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom ♡ 2019 – Online program

18.000 Ft

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

Hogyan fejleszd az önszeretet, önbecsülés és önbizalom hármasát hatékonyan?

Nőként sokunknak célunk az önbizalmunk és önbecsülésünk erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik. Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. Tarts velünk Te is ezen a nőknek szóló online programon.

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

Online program Nőknek

“Először meg kell tanulnunk, hogyan szeressük önmagunkat, mielőtt másokat szeretnénk. Először tisztelni kell magunkat, mielőtt másokat tisztelnénk. Először önmagunkat kell szolgálnunk, mielőtt bárki mást szolgálnánk. Ha nem tudjuk, hogyan tegyük meg mindezt magunkért, akkor nem fogjuk tudni megtenni másokért.” (Yogi Bhajan)

Kevés nő létezik manapság, akit nem érint az önbecsülés és az önbizalom fejlesztésének a témája. Nem meglepő, hiszen egy 2016-os nőkön végzett felmérés szerint 5 nőből 4 alacsony önbecsüléssel és önbizalommal rendelkezik.

Ha nem mondhatjuk el magunkról, hogy nagy mértékben elégedettek vagyunk az életünkkel és főbb életterületeinkkel, akkor több, mint valószínű, hogy dolgunk van önbecsülésük fejlesztésével.

De az is gyakran előfordul, hogy már sokat dolgoztunk magunkon, mégsem értjük: Miért vonzunk be életünkbe még mindig olyan helyzeteket és embereket, amik vagy akik nem szolgálnak minket? És talán már a tükörbe is oly sokszor mondtuk már: “Szeretlek!” De valóban lelkünk mélyéből jött mindez?

Nőként sokunknak célja az önbizalom és önbecsülés erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik.

„A szeretetben tisztelünk. A szeretetben támogatunk. A szeretetben áldozatot hozunk. A szeretetben adunk. A szeretetben felemelünk.” (Yogi Bhajan)

Amikor ismerjük és elfogadjuk önmagunkat, akkor kapcsolódunk a lelkünkkel, tisztában vagyunk az erényeinkkel, és tudjuk, hogy értékesek vagyunk. Bízunk a képességeinkben, és abban, hogy megálljuk a helyünket a világban, bízunk az Univerzumban, és tudjuk, hogy összhangban vagyunk vele.

Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. De mindez a saját magunk felé érzett szeretettel, az önszeretettel kezdődik.

Hogyan fejlesszük az önszeretet, önbecsülés és önbizalom hármasát hatékonyan?

Erről lesz szó ezen online programunkon, és megtanuljuk, hogy hogyan emeljük magunkat és a körülöttünk lévőket.

Neked szól a program, ha:

 • Sokszor vagy bizonytalan magadban, gyakran becsülöd alá magadat, vagy gyakran érzed áldozatnak magad
 • Nem érted, hogy miért nem a vágyott szituációkat és helyzeteket vonzod be életedbe, vagy hogy miért kell megküzdened a dolgokért
 • Sokszor üresnek és kilátástalannak látod az életedet
 • Bizonytalan vagy a kapcsolataidban, nem tudod, hogy kiben bízhatsz
 • Ha már egy ideje járod a spirituális utat, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik
 • Szeretnél nagyobb önbecsülésre és önbizalomra szert tenni, pozitívabb attitűddel állni az élethez, és elindulni a változás felé vezető úton

Ha ezen pontok közül bármelyik is jellemző rád, akkor mindenképpen érdemes Neked is mélyebben foglalkozni az önszeretet, önbecsülés kérdésével.

A programban az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Önszeretet – Mi a szeretet? Miért van szükségünk rá? Hogyan érkezünk meg oda, hogy szeressük és elfogadjuk önmagunkat?
 • Szeretet és mások – Hogyan szeressük és fogadjuk el a másikat vagy másokat?
 • Önbecsülés – Honnan ered az önbecsülés? Hogyan szerezzük vissza az önbecsülésünket?
 • Bizalom és Önbizalom – Bizalom magunkban, bizalom az életben. Mi a különbség az önbizalom és önbecsülés között? Hogyan alakítsunk ki bizalmat az élethez és másokhoz
 • Nőiségünk megerősítése
 • Pozitív attitűd kialakítása – Mit tegyünk a mindennapjainkban azért, hogy ez pozitívabb ön- és világképpel rendelkezzünk

Mit tartalmaz a program?

6 leckét, amik abban segítenek, hogy jobban ráláss önmagadra, és elkezd megerősíteni a magadba vetett hitet, bizalmat és a saját magad felé érzett szeretetet, és 3 kundalíni jóga meditációt, mely által könnyedén gyakorolhatsz  velem. A résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban megismerkedhetsz csoporttársaiddal és aktuális kérdéseidet is felteheted.

Ezúttal a teljes programot egyben tesszük elérhetővé, lehetőséget adva az egyéni ütemben való feldolgozásra. A leckéket és a meditációkat így saját ütemedben végezheted, bármikor újra előveheted, hiszen örökérvényű hozzáférést biztosítunk számodra.

“Abban az országban, ahol a nők bizonytalanok önmagukban, bizonytalan gyermekeket fognak szülni, amiből bizonytalan férfiak lesznek, és mindez az egész nemzetet bizonytalanná teszi. A nő biztonsága a nemzet biztonsága .” (Yogi Bhajan)

A jelentkezés menete:

 • Kattints a “Kosárba teszem” gombra, majd a jobb oldalsó sávban a “Pénztár” gombra
 • Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatlapot és fogadd el alul az Általános Szerződési Feltételeket
 • Emailben megkapod a befizetéshez szükséges információkat és a belépéshez szükséges adataidat (jelszót és azonosítót)
 • Utald át az összeget a megadott számlaszámra
 • Befizetésedet a “Rendelés teljesítve” emailben visszaigazoljuk, küldjük a befizetésről szóló számlát és egyben megnyitjuk számodra az adott programot
 • Ekkor nincs más dolgod, mint a már kiküldött belépési adatokkal bejelentkezni a programba

További információk:

 • Jelentkezési kezdete: 2019. szeptember 1. vasárnap
 • Eredeti ár: 18.000 Ft / fő
 • Kedvezményes díj: 13.500 Ft / fő, 2019. szeptember 5-én éjfélig jelentkezéssel és befizetéssel együtt
 • Szeptember 5-e után lezárjuk a programot, és várhatóan majd csak 2020 második felében tesszük újra elérhetővé

Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz.

 

>> Gyakori kérdések az online programjaink kapcsán >>