Barion Pixel

LOVE GENERATION meditációs párna

12.600 Ft

Ezek a Love Generation kerek meditációs párnák vagy más néven Zen zafuk tökéletes kiegészítők jógázáshoz és meditáláshoz. Huzatuk nagyon erős 100%-os pamutvászonból készültek,a belsejük pedig 100%-ban organikus hajdinahéjjal vannak töltve. Divatos és világos színeivel tökéletesen passzolnak a SATNAM életérzésbe. Neked melyik a kedvenced? A natúr fehér, a menta, a púderes vagy a szürkés árnyalatú?

Kiürítés

A program részletes leírása

Paraméterek: Szélesség: 30 cm / Hossz: 30 cm / Átmérő: 30 cm / Magasság: 15 cm / Súly: 1700 gr

Elérhető színek: fehér, púder rózsaszín, szürke, mentazöld

Tisztántartás: A külső része könnyen lecipzározható és alacsony hőfokon mosható. A belső töltet részt óvjuk a nedvességtől, de abból is könnyen ki lehet venni egy kis töltetet, ha puhábbnak szeretnénk a párnát, vagy akár pótolhatjuk is majd a későbbiekben, ha úgy érezzük, hogy laposabb lett a párna.

Miért válaszd a Love Generation meditációs párnákat?

✩ a könnyebb tisztán tartás végett körbe cipzárosak

✩ magassága egyszerűen módosítható a töltés be/kivételével. (Ha további töltés kell, akkor száraz rizs vagy bab hozzáadásával könnyen megoldható)

✩ huzatai a legjobb minőségű pamutból készülnek. 100%-ban természetes anyagból, ami hihetetlenül tartós. A cipzár is tesztelve lett, ami szintén tartós

✩ töltése tanúsított organikus hajdina pelyvából (héjakból) áll, aminek hála a párna össztömege kicsi. A pelyvák tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezzel megakadályozva a “csúszás” lehetőségét és azt, hogy a párna miatt kizökkenjünk a tökéletes ülő pozícióból

✩ részei Indiában, a jóga hazájában kerülnek legyártásra, kézzel

✩ részei Hollandiában kerülnek összerakásra, ezzel csökkentve a szállítással felmerülő többet széndioxid-kibocsátást

 

 

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Szín

fehér, menta, rószaszín, szürke