Barion Pixel

KUNDALINI 108 I 6 alkalmas órasorozat ONLINE ( kedd 18.00 Miával )

18.000 Ft

Kategória:

A program részletes leírása

A kundalíni jóga a jógák királynője, vagy más néven a tudatosság jógája, mely csak az 1960-as évek végén vált ma már mindenki számára elérhető gyakorlattá. Különlegessége nem csak a korából adódik, hanem a hatékonyságából is.

Ereje elsősorban annak köszönhető, hogy megfelelő módon ötvözi a légzést, a testtartásokat (ászana), a dinamikus és kitartott gyakorlatokat, a kéztartásokat (mudra) és a mantrák zengetését. Ezeknek a kombinációjából ma több ezer krija (gyakorlatsor) és meditációs gyakorlat áll rendelkezésünkre, melyek mind-mind célzottan hatnak egy meghatározott kimenetel irányába.

A kundalíni jóga jótékonyan hat a fizikai testre, erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, egyensúlyba hozza a mirigyek működését, méregtelenítő hatású; tisztítja a tudatalattit és az energia-csatornákat, oldja a blokkokat ezáltal segít megnyitni az utat a Lélekhez.

Gyógyító és vitalizáló hatású. Rendszeres gyakorlása fejleszti a tudatosságot, és segít összehangolni a test-elme-lélek-tudat kiegyensúlyozott működését.

Életkortól és fizikai adottságtól függetlenül mindenkit szeretettel várunk ezen a 6 alkalmas órasorozaton, kezdőket és újrakezdőket egyaránt; és azokat is, akik már gyakorolnak egy ideje, és szeretnének még behatóbban megismerkedni a kundalíni jóga alapjaival.

Neked ajánljuk ezt az órasorozatot, ha:

  • Érdekel a kundalíni jóga világa, de még sosem próbáltad
  • Már egy ideje gyakorlod, de szeretnél elmélyedni benne
  • Szeretnél nagyobb ellenálló képességre és belső erőre szert tenni
  • Szeretnéd megtapasztalni a meditáció és a mantrák világát
  • Vágysz arra, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki Önmagaddal