Barion Pixel

Közelebb önmagadhoz – online közösségi gyakorló tér (havi előfizetés)

7.000 Ft / hónap

A program részletes leírása

Miért fizess elő?

Mert, ha előfizetsz, akkor tudjuk, hogy KOMOLYAN gondolod, ez egyfajta jelzés a részünkre TŐLED, hogy számíthatunk rád, szeretnéd a programot csinálni és nem csak nézelődsz. Ez azért FONTOS nekünk, mert egy KÖZÖSSÉGET építünk, egymást segítő, együtt gyakorló hétköznapi jógik online közösségét és tudni szeretnénk, hogy ki az, aki tényleg elköteleződik a jógikus út mellett.

Mit kell tudni az előfizetésről?

Előfizetni január után már csak áprilisban lesz lehetőséged. Előfizetéssel 7000 ft/hónap a havi díj, egyszeri havi díj fizetése esetén pedig 9500 ft. Három hónap alatt 7500 forintot spórolsz előfizetőként, többet, mint egy előfizetéses havi díj. Viszont az egyszeri havi díjat is szeretnénk biztosítani, mert senkitől se várhatjuk el, hogy azért elessen a program nyújtotta lehetőségektől, mert valamilyen okból nem tud előfizetni (például nincs kártyája vagy csak utalással szeret mindent fizetni, esetleg tart az ilyen dolgoktól) vagy még sose jógázott Velem, ezért nem tudja első körben hogy mire számítson. Ezért mi is szeretnénk sokrétűek lenni és mindenféle igényt kiszolgálni, szívesen fogadjuk a visszajelzéseket is.

Ha viszont bekerülsz a programba, mint előfizető, akkor minden harmadik hónap után jár valamilyen extra tartalom vagy jógikus kiegészítő, esetleg kedvezmény más online programjainkra vagy egyes termékeinkre a webshopunkban.

Ha előfizetsz, akkor a havi díj minden egyes hónapban automatikusan levonódik a hónapfordulókor, ami az első fizetés dátuma. Tehát ha január 2-án fizetsz elő először, akkor a következő havi díj február 2-án fog levonódni automatikusan. Nem felejted el, nem kell a befizetésre külön időt szakítanod, a tagságod folyamatos marad és az előfizetés semmilyen extra anyagi kötelezettséggel nem jár. Ha hónap 10-ig lemondod az előfizetést, mert úgy érzed, hogy valami miatt nem szeretnél velünk gyakorolni, akkor a teljes összeget visszautaljuk, ha hónap 15-ig mondod le az előfizetést, akkor 2000 ft-ot utalunk vissza a havi díjból, 15-e után viszont már nem lehet lemondani az adott hónapot.

Ha bármi kérdésed van az előfizetéssel kapcsolatban, írj a következő e-mail címre: meherbhagti@gmail.com

Szeretettel, Mia