Barion Pixel

Jólét és bőség teremtő online jóga és meditációs workshop

7.000 Ft

Jólét és bőség teremtő jóga és meditációs workshophoz tartozó online részvételi díjat ide kattintva vásárolhatod meg:

A program részletes leírása

Mit jelent a valódi bőség? Mit kell tennünk ahhoz, hogy életünk minden területén elérjük a bőség, a jólét állapotát? Egyáltalán, megadathat nekünk mindez?

Ezen a workshopon a jólét és a bőség témájával foglalkozunk behatóbban, hogy bőségben folytathassuk ezt az évet.

“A jólét nem vagyont, egészséget és boldogságot jelent. A jólét olyan mint egy rózsabimbó, amely ha kinyílik, szétárasztja illatát. Ha egy férfi vagy nő virágzik és jólétben él, az a biztonság, a kegy, a mélység és az igazság állapota, melyet megoszthat másokkal.” (Yogi Bhajan)

A jólét és bőség mindannyiunk életében fontos, hiszen a kiteljesedésünk nem lehet teljes ezen állapot megélése nélkül. A bőség mindannyiunknak megadatik, csak tudnunk kell kérni és alkalmazni az eszközöket hozzá.

A 3 órás online workshop videó felvételén az alábbi témákat találod:

Jógikus tanítások:

 • Mi a bőségtudat?
 • Hogyan erősítsd a bőségtudatot?
 • A bőség 10 törvénye

Gyakorlás:

 • 3 napi gyakorlásra ajánlott meditáció, hogy kapcsolódjunk az Univerzum bőségéhez, hogy anyagi javakat, jólétet és bőséget vonzzunk saját életünkbe
 • Krija gyakorlatsor, ami abban segít, hogy a belső, kreatív Valódi Énünket projektáljuk az Univerzum irányába
 • Relaxáció: Japji 25-ös Pauri – Bahuta Karam

Szeretnél közelebb kerülni a bőség állapotához? Akkor csatlakozz hozzánk!

Eszköztárunk mindehhez továbbra is a kundalíni jóga, relaxáció, légzőgyakorlatok, mantrák, meditációk. Szeretettel várunk a programon!

Ki vehet részt a workshopon? A workshop kezdők és haladók számára egyaránt nyitott.

Online csatlakozás részletei:

  • Időpont: A workshop felvételét a befizetés után kapod meg. Innentől 40 napig elérhető számodra a felvétel, melyet ezen 40 nap alatt bármikor megnézhetsz, a gyakorlatokat bármikor – akár minden nap is – elvégezheted
  • Helyszín: Saját, kényelmes otthonod, vagy éppen ahol tartózkodsz a világban 🙂
  • Hozzájárulás: 7000 Ft 
  • Jelentkezés és menete:  Jelentkezni itt tudsz, a felnyíló új oldalon tedd a “Kosárba” a programot, majd jobb oldalt nyomj a “Pénztár” gombra, töltsd ki az adatokat, alul pedig nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot. Emailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. Amint utalásod megérkezik számlánkra, hozzáférést biztosítunk az online anyaghoz.
  • Fontos tudnivaló: amennyiben Gmail-es emailcímmel jelentkezel,  automatikusan tudjuk a hozzáférést biztosítani számodra a videókhoz, ha nem, akkor arra kérünk, hogy bármilyen emailcímmel regisztrálj a YouTube-ra, és azt az emailcímet küldd el nekünk. Ha segítségre van szükséged, csak írj és megoldunk minden esetlegesen adódó bejelentkezési nehézséget.

Mit készítsd magad mellé? Jóga szőnyeget, pokrócot és ülőpárnát, kényelmes ruhában legyél, némi vizet és egy jegyzetfüzetet tollal érdemes magad mellett tartanod.

Vegyél részt velünk e workshopon, ha szeretnéd, hogy bőség és jólét áramoljon a 2020-as évedbe!