Barion Pixel

Jóga és meditációs óra Miával (GerincKrija)

2.700 Ft

Bemelegítés, krija, relaxáció, meditáció ~ 70 perces jóga óra

Az életkort a jógik a gerinc rugalmasságával mérik. Ahhoz, hogy fiatalok maradjunk, dolgoznunk kell a gerinc rugalmasságán. Ez a krija gyakorlatsor a gerinc tövétől egészen a gerinc tetejéig szisztematikusan mozgat át minket. Mind a 26 csigolya stimulációt kap, ezáltal az összes csakrát energiával látjuk el.

A gerinc helyes átmozgatása segíti a fizikai testünk egészségének javítását, a stressz oldását és hozzájárul a helyes légzés elsajátításához is.

Ez egy kiváló sorozat lehet hosszabb meditációs gyakorlása előtt is.

A kriját gyakorlók nagyobb mentális világosságról számolnak, ugyanis a gerincfolyadék áramlásának stimulálása hozzásegít a mentális tisztasághoz és a jó memóriához.

Mit tartalmaz e jóga óra?

✧ bemelegítés

✧ krija gyakorlatsor

✧ relaxáció

✧ meditáció

Kezdők számára minden olyan gyakorlat, ami 108-szor ajánlott, végezhető 26-szor is, a gyakorlatok között pedig 1-2 perc szünet beiktatása ajánlott.

Neil Goodman, Ph.D., 1973. december 19-én, a Davis-i Kaliforniai Egyetemen végzett tanulmánya kimutatta, hogy a gerinc nyújtó (medencelapátoló) gyakorlatok nagy változásokat eredményeztek az EEG aktivitásában a testmozgás alatt és után. A gerinc ilyen jellegű mozgatásának „többlépcsős reakciómintája” van, amely nagymértékben megváltoztatja az alfa-, a theta- és a delta-agyhullámok arányát és erősségét. A további hatásokról még kutatások folynak.

Ez a kb 70 perces jóga és meditációs óra a megvásárlástól számítva 7 napig KORLÁTLANUL és ONLINE formában elérhető számodra. Akár 7 napig minden egyes nap gyakorolhatsz, csak rajtad múlik!

 

Elfogyott

Kategória: