Barion Pixel

Induljon jól 2019 – Online program

18.000 Ft

Induljon jól 2019

6 hetes online program

Az új év és január energiái mindig kedveznek annak, hogy felkészítsük magunkat az előttünk álló évre, ehhez azonban érdemes tisztába kerülnünk azzal, hogy mi a valódi szándékunk. A szándékot pedig nem elég csak meglátnunk: a megvalósításhoz ki kell tudnunk vetíteni, meglátni a pontos, oda vezető utat, majd kellő energiát kell szerezni ahhoz, hogy el is tudjuk azt érni.

Most egy olyan online programra hívlak téged, amin részletesen végigmegyünk ezen pontokon, hogy ezáltal megalapozzuk az új évet. 

Engedjünk teret 2019-ben az Újnak és alapozzuk meg ezt az évet tudatosan!

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Induljon jól 2019

6 hetes online program

Szeretnéd jól indítani az új évet? Szeretnéd kristálytisztán látni a céljaidat, felismerni az ahhoz tartozó lépéseket és kellő energiát szerezni azok megvalósításához?

A következő január 12-én induló online programon most a célok, a kivetítés, a projekció, a szándék, és az ezek eléréséhez szükséges energia lesz a témánk 6 héten át.

Az új év és január energiái mindig kedveznek annak, hogy felkészítsük magunkat az előttünk álló évre, ehhez azonban érdemes tisztába kerülnünk azzal, hogy mi a valódi szándékunk. A szándékot pedig nem elég csak meglátnunk: a megvalósításhoz ki kell tudnunk vetíteni, meglátni a pontos, oda vezető utat, majd kellő energiát kell szerezni ahhoz, hogy el is tudjuk érni az ahhoz tartozó lépéseket. E mellett nem árt, ha tisztába kerülünk a prioritásainkkal, dolgozunk a korlátozó hitrendszereinken, és végül pedig elengedjük a céljaink felé érzett akarást és ragaszkodást.

Most egy olyan online programra hívlak téged, amin részletesen végigmegyünk ezen pontokon, hogy ezáltal megalapozzuk az új évet. Speciális, a kundalini jóga tradiciójából származó meditációk segítségével elültetjük a szándékunkat, megerősítjük kivetítésünket, és dolgozunk a korlátozó tényezőkön, hogy 2019-ben teret engedjünk az Újnak és még könnyebben érjük el céljainkat. Alapozzuk meg 2019-et, tudatosan!

“Amikor keményen dolgozol, tervezel és haladsz előre, abban nincs semmi szórakozás. De van egy másik elme-állapot,  amiről most fogunk beszélni. Ezt a jólét felé vezető útnak hívják, akkor a dolgok csak úgy áramolnak hozzád.” (Yogi Bhajan)

Neked szól a program, ha:

 • Szeretnéd jól indítani az új évet, és jól is folytatni
 • Szeretnéd meglátni valódi szándékodat és felállítani céljaidat 2019-re
 • Ha már megtörtént veled az, hogy a kezdeti év eleji lelkesedésed hamar elfogyott és nem tudtad végigvinni tervedet, viszont ezt most nem szeretnéd megismételni
 • Szeretnéd megerősíteni teremtő képességedet
 • Szeretnél választ kapni arra, hogy mi felé menj életedben
 • Szeretnél egy olyan meditációs gyakorlást kialakítani, ami sokat hozzátehet a 2019-es évedhez

A jógában számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt találunk ahhoz, ami segít, hogy tisztábban lássuk azt, hogy kik is vagyunk, mi a valódi szándékunk, és mi felé menjünk. Ezekből fogunk szemezgetni a 6 hét alatt.

 

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Szándék – Hogyan találjuk meg, hogy mi a valódi szándékunk?
 • Projekció – Hogyan erősítsük meg a kivetítő és teremtő képességünket?
 • Prioritások – Hogyan jöjjünk rá mik a prioritásaink, és milyen lépéseket tegyünk ahhoz, hogy elérjük a szándékunkat?
 • Hitrendszerek – Milyen korlátozó tényezők nehezíthetik céljaink elérését, és hogyan menjünk át rajtuk?
 • Energia – Hogyan szerezzünk elegendő energiát szándékunk és céljaink megvalósításához?
 • Figyelem, Kapcsolódás, Elengedés – Hogyan maradjunk figyelemben és kapcsolódásban magunk felé és egyszerre elengedésben szándékunk és céljaink felé?

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 írásos leckét és 3 videó meditációt kapsz, ami segít abban, hogy megalapozd az új évet. A meditációkat, amiket tanítok neked, így könnyedén gyakorolhatod velem. Közös videóhívásban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, a résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban pedig megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

További információk:

Az online program indulásának időpontja: 2019. január 12. szombat

 • Jelentkezési határidő: 2019. január 10. csütörtök éjfél (befizetéssel együtt)
 • Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz
 • Részvételi díj: 18.000 Ft / fő
 • Meghosszabbított kedvezményes jelentkezés! 2019. január 2. szerda éjfélig (befizetéssel együtt) –  15.000 Ft / fő

Erre a programra már nem lehet jelentkezni! Amennyiben első kézből szeretnél értesülni a következő online program indulásáról, iratkozz fel hírlevelünkre!  >>

 

Ti mondtátok a programról:

“A program során új felismerésekkel gazdagodtam, és megerősített az elképzeléseimben. Sok újat tanultam, és sikerült ezeket beépítenem a mindennapjaimba. Köszönöm Miának és a csapatának! Szeretettel gondolok Rátok!” Márti

“A leckék nagyon érthetőek voltak és az ajánlott meditációk gyakorlása során még inkább beépülnek a mindennapjaimba. Már a Hold Nők program során megtapasztaltam mennyivel jobban tudom az érzelmeimet, a hangulatomat és ezáltal kapcsolataimat is egyensúlyban tartani. Természetesen minden nap gyakoroltam és úgy a 2. héttől éreztem a hatását. Onnantól tudtam igazan felismerni és érezni magamon a változást. Az utóbbi, Induljon jól 2018 program már az első napoktól könnyebb volt. Nagyon sokat kaptam ettől a 6 héttől! Ezt szavakkal nem tudom leírni, van egy belső békém, sok felismerésben volt részem. Haladok az utamon, amelyet a Te segítségeddel tálaltam meg . Sok útravalót kaptam Tőled, hálás köszönet érte.” Lili

“Lázadó ember vagyok kifelé, aki abszolút a megérzéseire és az útmutatásokra hagyatkozik, amiket kap. A program egy olyan hatalmas belső változást segített elő, ami csak pár hete tudatosult. Lázadó, mert bevallom, volt amit kihagytam a leckékből, az útmutatásokra hagyatkozó, mert már az első meditáció alatt olyan élmény ért, ami mély nyomot hagyott és ami mentén haladtam a gyakorlásomban. Katalizátor volt a program, abból is a legjobb fajta. A mantrák olyan mélyen tudnak hatni, hogy szó szerint akár a belső békét is megélhetjük általuk.” Angi