Barion Pixel

Induljon jól 2018 – Online program

15.000 Ft

Induljon jól 2018

6 hetes online program

Az új év és január energiái mindig kedveznek annak, hogy felkészítsük magunkat az előttünk álló évre, ehhez azonban érdemes tisztába kerülnünk azzal, hogy mi a valódi szándékunk. A szándékot pedig nem elég csak meglátnunk: a megvalósításhoz ki kell tudnunk vetíteni, meglátni a pontos, oda vezető utat, majd kellő energiát kell szerezni ahhoz, hogy el is tudjuk azt érni.

Most egy olyan online programra hívlak téged, amin részletesen végigmegyünk ezen pontokon, hogy ezáltal megalapozzuk az új évet. 

Engedjünk teret 2018-ban az Újnak és alapozzuk meg ezt az évet tudatosan!

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Induljon jól 2018

6 hetes online program

Szeretnéd jól indítani az új évet? Szeretnéd kristálytisztán látni a céljaidat, felismerni az ahhoz tartozó lépéseket és kellő energiát szerezni azok megvalósításához?

A következő január 17-én, újholdkor induló online programon most a célok, a kivetítés, a projekció, a szándék, és az ezek eléréséhez szükséges energia lesz a témánk 6 héten át.

Jelentkezem a programra »

Az új év és január energiái mindig kedveznek annak, hogy felkészítsük magunkat az előttünk álló évre, ehhez azonban érdemes tisztába kerülnünk azzal, hogy mi a valódi szándékunk. A szándékot pedig nem elég csak meglátnunk: a megvalósításhoz ki kell tudnunk vetíteni, meglátni a pontos, oda vezető utat, majd kellő energiát kell szerezni ahhoz, hogy el is tudjuk érni az ahhoz tartozó lépéseket. E mellett nem árt, ha tisztába kerülünk a prioritásainkkal, dolgozunk a korlátozó hit-rendszereinken, és végül pedig elengedjük a céljaink felé érzett akarást és ragaszkodást.

Most egy olyan online programra hívlak téged, amin részletesen végigmegyünk ezen pontokon, hogy ezáltal megalapozzuk az új évet. Speciális meditációk segítségével elültetjük a szándékunkat, megerősítjük kivetítésünket, és dolgozunk a korlátozó tényezőkön, hogy 2018-ban teret engedjünk az Újnak és még könnyebben érjük el céljainkat. Alapozzuk meg 2018-at, tudatosan!

“Amikor keményen dolgozol, tervezel és nyomulsz, abban nincs semmi szórakozás. De van egy másik elme-állapot,  amiről most fogunk beszélni. Ezt a jólét felé vezető útnak hívják, amikor a dolgok csak hozzád áramolnak.” (Yogi Bhajan)

Neked szól a program, ha:

 • Szeretnéd jól indítani az új évet, és jól is folytatni
 • Szeretnéd meglátni valódi szándékodat és felállítani céljaidat 2018-ra
 • Ha már megtörtént veled az, hogy a kezdeti év eleji lelkesedésed hamar elfogyott és nem tudtad végigvinni tervedet, viszont ezt most nem szeretnéd megismételni
 • Szeretnéd megerősíteni teremtő képességedet
 • Szeretnél választ kapni arra, hogy mi felé menj életedben
 • Szeretnél egy olyan meditációs gyakorlást kialakítani, ami sokat hozzátehet a 2018-as évedhez

A jógában számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt találunk ahhoz, ami segít, hogy tisztábban lássuk azt, hogy kik is vagyunk, mi a valódi szándékunk, és mi felé menjünk. Ezekből fogunk szemezgetni a 6 hét alatt.

 

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Szándék – Hogyan találjuk meg, hogy mi a valódi szándékunk?
 • Projekció – Hogyan erősítsük meg a kivetítő és teremtő képességünket?
 • Prioritások – Hogyan jöjjünk rá mik a prioritásaink, és milyen lépéseket tegyünk ahhoz, hogy elérjük a szándékunkat?
 • Hitrendszerek – Milyen korlátozó tényezők nehezíthetik céljaink elérését, és hogyan menjünk át rajtuk?
 • Energia – Hogyan szerezzünk elegendő energiát szándékunk és céljaink megvalósításához?
 • Figyelem, Kapcsolódás, Elengedés – Hogyan maradjunk figyelemben és kapcsolódásban magunk felé és egyszerre elengedésben szándékunk és céljaink felé?

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 írásos leckét és 3 videó meditációt kapsz, ami segít abban, hogy megalapozd az új évet. A meditációkat, amiket tanítok neked, így könnyedén gyakorolhatod velem. Közös videóhívásban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, a résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban pedig megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

További információk:

Az online program indulásának időpontja: 2017. január 17. szerda

 • Jelentkezési határidő: 2017. január 15. hétfő éjfél (befizetéssel együtt)
 • Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz
 • Részvételi díj: 15.000 Ft / fő.

Szeretnél részt venni a programon? Jelentkezz itt!  >>