Barion Pixel

Hozd magad formába! I 6 alkalmas órasorozat

18.000 Ft

Kategória:

A program részletes leírása

Május 25-től szerdánként új kundalíni jóga órasorozat indul a ***nyárra készülődés*** jegyében, hogy aktívan tudd megélni a nyár szabad, kiteljesítő energiáit.

Ha már a tavaszi megújító energiák támogatásával elkezdted a tested „nagytakarítását” és folytatnád tovább, vagy épp volt minden más az életedben és úgy érzed, hogy most jött el az ideje, hogy belekezdj, akkor neked szólnak ezek az órák.

A kundalíni jógával hatékonyan támogathatjuk magunkat a testi-lelki egyensúlyunk helyreállításában és fenntartásában, szervezetünk egészségének megtartásában Testet, lelket, elmét tisztító és erősítő gyakorlatsorokat, meditációkat végünk ezeken az órákon, növelve az életünk alapját jelentő pránát, mely minden szinten szükséges ahhoz, hogy örömteli, boldog, kiteljesedett életet élhessünk. A speciálisan kombinált, kriják – az ászanák, mudrák, pránájáma technikák, mantrák kombinációjából álló gyakorlatsorok – segítségével mélyen hatunk a kiválasztó szerveinkre, élénkül, hatékonyabbá válik az anyagcserénk sejtszinten is, fokozódik a vér- és a nyirokkeringés, az emésztés ereje, támogatást kapnak a szervezetünk belső öntisztuló, önszabályozó folyamatai.

A gyakorlatok fejlesztik az izomzatunkat, javítják testtartásunkat, növelik a rugalmasságunkat, erősítik az immunrendszerünket és támogatják a szervezetünk tehermentesítését, a felesleges és terhelő lerakódások, salakanyagok kiválasztását és távozását. Mindez kedvezően befolyásolja az ideális testsúly kialakulását, az egészséges egyensúly, harmónia, stabilitás helyreállítását a teljes szervezetünkben.

Az órákat Nováczki Éva okleveles jógaoktató vezeti.

Mikor és hol indul az órasorozat?

Május 25-től szerdánként 17.30-tól 19.00-ig

Személyesen a Sat Nam Jóga Központban (1123 Budapest, Alkotás u. 13. IV. emelet, 51-es kapucsengő): 

A jóga és a meditáció nem helyettesíti az egészségügyi szakemberrel való konzultációt és nem helyettesíti a hivatalosan elfogadott orvoslást. Gyakorlatai, amelyek évszázados tapasztalaton alapulnak segítenek az egészség fenntartásában, azonban tünetek jelentkezésekor, betegség megléte esetén orvosi konzultáció szükséges a gyakorlás megkezdése előtt.