Barion Pixel

Hold Nők – Online program

15.000 Ft

Kedvezményes jelentkezés július 11-ig

Hogyan válj érzelmeid mesterévé?

6 hetes online program Nőknek

Gyakran érzed úgy, hogy nem tudod uralni érzelmeidet? Előfordul, hogy az egyik nap azt érzed, meg tudnád váltani a világot, rendkívül energikus és tettre kész vagy, a másik nap pedig legszívesebben elbújnál  a sarokban, és nem szólnál senkihez?

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Hold Nők – Hogyan válj érzelmeid mesterévé?

6 hetes online program Nőknek

Gyakran érzed úgy, hogy nem tudod uralni érzelmeidet? Előfordul, hogy az egyik nap azt érzed, meg tudnád váltani a világot, rendkívül energikus és tettre kész vagy, a másik nap pedig legszívesebben elbújnál a sarokban, és nem szólnál senkihez?

Már biztos észrevetted, hogy Nőként folyamatosan változnak érzelmeink és hangulataink. Nekünk, nőknek nagyobb és szélsőségesebb hangulatváltozásaink vannak, ami nemcsak nekünk, de sokszor környezetünknek is kihívás. A nem kordában tartott érzelmeink könnyen rányomhatják bélyegüket a mindennapjainkra, de ugyanezen érzelmek, ha megtanuljuk kezelni őket, emelhetnek is minket! A kérdés tehát csak az, hogy tudjuk-e uralni változó érzelmi állapotainkat vagy hagyjuk, hogy ők uraljanak és irányítsanak minket?

A Hold ránk gyakorolt hatása közismert, nem véletlenül követjük annyian a telihold és az újhold idejét, és figyeljük a különböző holdciklusokat. De tudtad, hogy érzelmeink változó hulláma mögött is nagyrészt a Hold áll, és mi nők ráadásul 11-szeresen meg vagyunk áldva ezzel a hatással férfi társainkhoz képest!? És még csodálkozunk, honnan ennyi érzelem?

Hogy mit jelent mindez?

A nők testén összesen 11 holdpont található, amik nagyban befolyásolnak minket. Ez azt jelenti, hogy egy 28 napos ciklus alatt minden 2,5 naponta nőként más-más érzelmi ciklusba kerülünk bele. Ezzel szemben a férfiakon egy ilyen pont található, így értelemszerűen őket kevésbé befolyásolja a Hold hatása.

Ha egy nő kialakítja érzékenységét a teste felé, és megfigyeli az állandóan változó érzelmi állapotait, akkor egy idő után képes lesz előre meghatározni, hogy a 11 érzelmi ciklus közül melyik épp az aktuális, vagy melyik lesz a következő. Így nemcsak nagyobb elfogadásra és megértésre tehet szert önmaga felé, de tudatosan kezelheti ezeket a változó állapotokat és környezetének is megtaníthatja mindezt.

Habár a Hold ezen változó ciklusa nem azonos a női menstruációs ciklussal, már a természeti népek is megfigyelték: a Hold változásai és a menstruációs ciklus között is van némi összefüggés. Sőt, az újhold, a telihold, a fogyó és növő hold, a hold 4. és 11. napja is jelentős hatást gyakorol életünkre.

A Hold így nem véletlenül határoz meg oly sok mindent életünkben a változó érzelmi állapotaink mellett, pl. a hormonháztartás működését, az energiaszintünket, az érzékenységünket stb., de abban is iránymutatást tud adni, hogy pl. mely napokon érdemes hajat vágnunk és mikor van az elengedés, a pihenés és a munka ideje.

Neked szól a program, ha:

 • Érzelmi hangulatváltozások jellemeznek, amit egyik nap kitalálsz és amibe teljes erővel belevágsz, abban a másik nap már kételkedsz.
 • Bizonytalan vagy abban, hogy mit kéne tenned az életben, félsz a saját belső erődtől és félsz megmutatni a benned lakozó képességeket a világnak
 • Sok a dráma az életedben, gyakran vagy csapongó és nehezen irányítod érzelmeidet, aminek hatására azt érzed, hogy bármikor kicsúszhat a lábad alól a talaj
 • Sokszor nem látod tisztán a helyzeteket, hajlamos vagy inkább másokat hibáztatni
 • Nem érted, hogy a menstruációd miért késik, marad ki, vagy miért fájdalmas ez az időszak, illetve miért produkálsz mindig más tüneteket
 • Szeretnéd jobban elfogadni és megismerni önmagad és a nőiséged változó ciklusait

Ha ezen pontok közül bármelyik is jellemző rád, akkor mindenképpen érdemes Neked is megfigyelned a Hold rád gyakorolt hatását. Yogi Bhajan – a kundalíni jóga mestere, aki elhozta a nyugati világ számára ezt a nagyon hatékony jógikus technológiát – természetesen erre a témára is számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt adott, hogy nőként ki tudjuk egyensúlyozni a változó érzelmi állapotainkat és visszavegyük az irányítást az érzelmeink fölött.

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • A 11 holdpont és a hozzájuk tartozó érzelmi állapotok – hogyan tudhatjuk meg mely az aktív holdpontunk, mit tehetünk az egyes napokon azért, hogy az adott holdpont előnyeit élvezhessük.
 • Hogyan építsük ki az érzelmi, lelki egyensúlyt a mindennapjainkban – hogyan vegyük vissza életünk irányítását.
 • A menstruációs ciklus szabályozása – mit tehetünk azért, hogy könnyedebb legyen ez az időszak számunkra, és mit ne tegyünk ezekben a napokban.
 • A Hold egyéb hatásai – Hogyan befolyásol minket a telihold, újhold, a Hold 4. és 11. napja, mik a hatásai ezen napoknak.
 • Mik azok, amik nőként támogathatnak még minket a mindennapjainkban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt.

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 leckét kapsz, ami segít, hogy jobban megértsd érzelmeid változását és önmagadat. Ebben a 6 hétben 3 kundalíni jóga meditációt is megtanítok neked, így könnyedén gyakorolhatsz velem a videóanyag segítségével. Közös videóhívásban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, a résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban pedig megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

“A Nő legfőbb természete a szépség és a kegy kifejezése, és az a képesség, hogy átalakítsa és megváltoztassa az emberiséget.”(Yogi Bhajan)

További információk:

 • Az online program indulásának időpontja: 2017. július 18.
 • Jelentkezési határidő: 2017. július 16. vasárnap
 • Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz
 • Részvételi díj: 15.000 Ft / fő

A jelentkezés lezárult. Kérlek, látogass vissza később oldalunkra, hogy értesülhess az aktuális lehetőségekről!