Barion Pixel

Hold Nők ☾ 2019 – Online program

18.000 Ft

Hogyan válj érzelmeid mesterévé?

Online program Nőknek

Gyakran érzed úgy, hogy nem tudod uralni érzelmeidet? Előfordul, hogy az egyik nap azt érzed, meg tudnád váltani a világot, rendkívül energikus és tettre kész vagy, a másik nap pedig legszívesebben elbújnál  a sarokban, és nem szólnál senkihez?

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Gyakran érzed úgy, hogy nem tudod uralni érzelmeidet? Előfordul, hogy az egyik nap azt érzed, meg tudnád váltani a világot, rendkívül energikus és tettre kész vagy, a másik nap pedig legszívesebben elbújnál a sarokban, és nem szólnál senkihez?

Már biztos észrevetted, hogy nőként folyamatosan változnak érzelmeink és hangulataink. Szélsőségesebb hangulatváltozásaink vannak, ami nemcsak nekünk, de sokszor környezetünknek is kihívás. A nem kordában tartott érzelmeink könnyen rányomhatják bélyegüket a mindennapjainkra, de ugyanezen érzelmek, ha megtanuljuk kezelni őket, emelhetnek is minket! A kérdés tehát csak az, hogy tudjuk-e uralni változó érzelmi állapotainkat vagy hagyjuk, hogy ők uraljanak és irányítsanak minket?

A Hold ránk gyakorolt hatása közismert, nem véletlenül követjük annyian a telihold és az újhold idejét, és figyeljük a különböző holdciklusokat. De tudtad, hogy érzelmeink változó hulláma mögött is nagyrészt a Hold áll, és mi nők ráadásul 11-szeresen meg vagyunk áldva ezzel a hatással férfi társainkhoz képest!? És még csodálkozunk, honnan ennyi érzelem?

Hogy mit jelent mindez?

A nők testén összesen 11 holdpont található, amik nagyban befolyásolnak minket. Ez azt jelenti, hogy egy 28 napos ciklus alatt minden 2,5 naponta nőként más-más érzelmi ciklusba kerülünk bele. Ezzel szemben a férfiakon egy ilyen pont található, így értelemszerűen őket kevésbé befolyásolja a Hold hatása.

Ha egy nő kialakítja érzékenységét a teste felé, és megfigyeli az állandóan változó érzelmi állapotait, akkor egy idő után képes lesz előre meghatározni, hogy a 11 érzelmi ciklus közül melyik épp az aktuális, vagy melyik lesz a következő. Így nemcsak nagyobb elfogadásra és megértésre tehet szert önmaga felé, de tudatosan kezelheti ezeket a változó állapotokat és környezetének is megtaníthatja mindezt.

Habár a Hold ezen változó ciklusa nem azonos a női menstruációs ciklussal, már a természeti népek is megfigyelték: a Hold változásai és a menstruációs ciklus között is van némi összefüggés. Sőt, az újhold, a telihold, a fogyó és növő hold, a hold 4. és 11. napja is jelentős hatást gyakorol életünkre.

A Hold így nem véletlenül határoz meg oly sok mindent életünkben a változó érzelmi állapotaink mellett pl. a hormonháztartás működését, az energiaszintünket, az érzékenységünket stb., de abban is iránymutatást tud adni, hogy pl. mely napokon érdemes hajat vágnunk és mikor van az elengedés, a pihenés és a munka ideje.

Visszajelzések a program korábbi résztvevőitől

“Nagyon tetszett minden, a videók is és a tanítások is érthetőek voltak, könnyen végezhetőek, és alaposak:) Csak pozitív élményeim voltak a hat hét alatt, és minden nap elővettem a meditációkat, amit tanulhattam Tőled. Személy szerint ki tudtam tartani a hat hetet. És a változás is, ami végbe ment bennem erősen érezhető volt! Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, energikusabb lettem, a mai napig előveszem ezeket a meditációkat, és hetente több alkalommal gyakorlom őket! Magabiztosabb is lettem, sokkal jobban ki tudom fejezni magam, kiállok magamért, de nem erőszakosan, hanem határozottan, az alapján ami pontosan jó nekem,… és sokkal jobban érzem mint valaha, hogy egészen pontosan mi is jó nekem:))” Georgina

“Nagyon tetszett,hogy nem volt túl bonyolult, hanem érthető tiszta és világos. Átjött a te kedves és fellengzéstől mentes tiszta személyiséged. Bármikor szívesen tanulnék tőled újra.” Bea

“Elég nehéz időszakomat élem, és a meditációk nagyon segítettek az egyensúlyom megőrzésében, és az egyensúlyhoz való visszatalálásban. Az érzelmi egyensúly megtalálása meditáció nem kis kihívást jelentett számomra, de nem adtam fel. Én is köszönöm nektek ezt a lehetőséget, nagyon fontos mérföldkő volt az utamon.” Gabi

“Általánosságban a napjaim kiegyensúlyozottabbak lettek, kisebbek a kilengések jó és rossz hangulat között.” Ara

“Ezúton is KÖSZÖNÖM Nektek a Hold Nők programot, amit IMÁDTAM, miden héten vártam az újabb és újabb leckéket. Én maximálisan meg voltam elégedve a tanítási anyaggal számomra teljesen érthető volt a nyelvezete és azonnal befogadtam az átadni kívánt információkat. A kundalini jóga egy igazi KINCS és hogy ráleltem az számomra az életem megmentője! Még egyszer köszönöm Nektek a sok sok munkát és a csodás tanítást és hogy most már a Holdpontok és azok hatásainak ismeretében teljesebbé válhattam általatok és Veletek.” Judit

Neked szól a program, ha:

 • Érzelmi hangulatváltozások jellemeznek, amit egyik nap kitalálsz és amibe teljes erővel belevágsz, abban a másik nap már kételkedsz.
 • Bizonytalan vagy abban, hogy mit kéne tenned az életben, félsz a saját belső erődtől és félsz megmutatni a benned lakozó képességeket a világnak
 • Sok a dráma az életedben, gyakran vagy csapongó és nehezen irányítod érzelmeidet, aminek hatására azt érzed, hogy bármikor kicsúszhat a lábad alól a talaj
 • Sokszor nem látod tisztán a helyzeteket, hajlamos vagy inkább másokat hibáztatni
 • Nem érted, hogy a menstruációd miért késik, marad ki, vagy miért fájdalmas ez az időszak, illetve miért produkálsz mindig más tüneteket
 • Szeretnéd jobban elfogadni és megismerni önmagad és a nőiséged változó ciklusait

Ha ezen pontok közül bármelyik is jellemző rád, akkor mindenképpen érdemes Neked is megfigyelned a Hold rád gyakorolt hatását. Yogi Bhajan – a kundalíni jóga mestere, aki elhozta a nyugati világ számára ezt a nagyon hatékony jógikus technológiát – természetesen erre a témára is számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt adott, hogy nőként ki tudjuk egyensúlyozni a változó érzelmi állapotainkat és visszavegyük az irányítást az érzelmeink fölött.

 

A programban az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • A 11 holdpont és a hozzájuk tartozó érzelmi állapotok – hogyan tudhatjuk meg mely az aktív holdpontunk, mit tehetünk az egyes napokon azért, hogy az adott holdpont előnyeit élvezhessük.
 • Hogyan építsük ki az érzelmi, lelki egyensúlyt a mindennapjainkban – hogyan vegyük vissza életünk irányítását.
 • A menstruációs ciklus szabályozása – mit tehetünk azért, hogy könnyedebb legyen ez az időszak számunkra, és mit ne tegyünk ezekben a napokban.
 • A Hold egyéb hatásai – Hogyan befolyásol minket a telihold, újhold, a Hold 4. és 11. napja, mik a hatásai ezen napoknak.
 • Mik azok, amik nőként támogathatnak még minket a mindennapjainkban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt.

 

Mit tartalmaz a program?

6 leckét, ami abban segít, hogy jobban megértsd érzelmeid változását és önmagad, és 3 kundalíni jóga videó meditációt, melyek által könnyedén gyakorolhatsz velem. A résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban megismerkedhetsz csoporttársaiddal és aktuális kérdéseidet is felteheted.

Ezúttal a teljes programot egyben tesszük elérhetővé, lehetőséget adva az egyéni ütemben való feldolgozásra. A leckéket és a meditációkat így saját ütemedben végezheted, bármikor újra előveheted, hiszen örökérvényű hozzáférést biztosítunk számodra.

“A Nő legfőbb természete a szépség és a kegy kifejezése, és az a képesség, hogy átalakítsa és megváltoztassa az emberiséget.”(Yogi Bhajan)

 

A jelentkezés menete:

 • Kattints a “Kosárba teszem” gombra, majd a jobb oldalsó sávban a “Pénztár” gombra
 • Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatlapot és fogadd el alul az Általános Szerződési Feltételeket
 • Emailben megkapod a befizetéshez szükséges információkat és a belépéshez szükséges adataidat (jelszót és azonosítót)
 • Utald át az összeget a megadott számlaszámra
 • Befizetésedet a “Rendelés teljesítve” emailben visszaigazoljuk, küldjük a befizetésről szóló számlát és egyben megnyitjuk számodra az adott programot
 • Ekkor nincs más dolgod, mint a már kiküldött belépési adatokkal bejelentkezni a programba

További információk:

 • Jelentkezési kezdete: 2019. szeptember 1. vasárnap
 • Eredeti ár: 18.000 Ft / fő
 • Kedvezményes díj: 15.000 Ft / fő, 2019. szeptember 5-én éjfélig jelentkezéssel és befizetéssel együtt
 • Szeptember 5-e után lezárjuk a programot, és várhatóan majd csak 2020 második felében tesszük újra elérhetővé

Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz

 

>> Gyakori kérdések az online programjaink kapcsán >>