Barion Pixel

Egységben a lelkeddel I Kundalíni Jóga és meditációs workshop

7.000 Ft

Kategória:

A program részletes leírása

Egységben a lelkeddel I Kundalíni Jóga és meditációs workshop május 28. szombat

 

Az elmúlt 2 év egyre világossá tette, hogy az életnek nevezett játék nem folytatható úgy, ahogy azt eddig éltük. Egyre többen vannak radikális elengedésben, lezárásban, testi-lelki tisztulásban, ami szükségszerű ahhoz, hogy egy új, minőségi, szívből, lélekből élt őszinte élet lehetősége születhessen meg.

Ha a régi, megfelelés alapú mintákba ragadunk, és nem ismerjük fel a szívből, lélekből való cselekvés és létezés fontosságát, ha nem vagyunk képesek az elmét összehangolni a szívünkkel, akkor törvényszerű a kiégés, az apátia, a mély fáradtság, enerváltság, és akár a depresszió is. Elszakadva a Forrás energiájától, a Lélektől nem vagyunk képesek lelkesedni semmiért, az élet robotikus vegetációvá válik.

Éppen ezért létfontosságú tudatos lépéseket tenni azért, hogy mihamarabb visszataláljunk a Lelkünk energiájához.

A kundalini a Lélek fénye, az élet ereje, veleje. Ahogy emelkedik felfelé a csakrákon és sorra megnyitva azokat, egyre tágabb tudatosságba érkeztet. Folyamatos munkával stabilizálódik a kitágult, felébredett állapot és képessé válunk arra, test-lélek-szellem egységében éljünk.

Ezen workshop során megnyitjuk a szívünket, emeljük a Lélek fényét, a kundalinit és megtapasztaljuk, hogy milyen az, amikor Egységben vagyunk a Lelkünkkel.A gyakorlás végén kristály piramis éteri hangjával, és hangtálak rezgésével erősítjük meg a folyamatot.

További információk:

  • Mikor: 2022. május 28. szombat 17.00 – 19.30
  • Hol: Sat Nam Jóga Központ, 1123. Budapest, Alkotás utca 13. 4.emelet, 51-es kapucsengő
  • Hozzájárulás: 7.000 Ft