Barion Pixel

A Nő ereje – Online program

15.000 Ft

A nő ereje

6 hetes online program nőknek

Nőként az erőnk felismerése, elfogadása, megélése, és megtartása sokunknak központi téma. Vagy azért mert gyengének érezzük magunkat, vagy azért, mert erősödni szeretnénk, vagy azért, mert meg szeretnénk tartani azt, amit talán ritkán már megtapasztaltunk. A jógikus tanítások azt írják: nőként 16-szor erősebbek vagyunk férfi társainknál, és közvetlen kapcsolódásunk van a belső végtelen erőnkkel. Hogyan tehetünk szert minderre?

A következő nőknek szóló online programon e témával, a Női belső erő felélesztésével és lehetőségeink kiaknázásával fogunk foglalkozni, tarts velünk Te is!

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

A nő ereje

6 hetes online program nőknek

Érezted már azt, hogy mélyen benned létezik egy hatalmas erő, mégsem tudod kihozni azt magadból? Érezted már azt, hogy megvan benned ez az erő, mégsem tudod, hogyan élj vele? Netalántán gyengének érzed magad, aki nagyon is vágyik egy belső, megtartó és felemelő erőre?

Nőként az erőnk felismerése, elfogadása, megélése, és megtartása sokunknak központi téma. Vagy azért mert gyengének érezzük magunkat, vagy azért, mert meg szeretnénk erősödni, vagy azért, mert meg szeretnénk tartani azt, amit már megtapasztaltunk. De amíg ezt az erőt kívül keressük, nem jutunk előbbre.

A jógikus tanítások azt mondják: nőként 16-szor erősebbek vagyunk, és közvetlen kapcsolódásunk van a belső végtelen erőnkkel. Hogyan tehetünk szert erre a belső erőre?

A következő online programon e témával, a Női belső erőnk felélesztésével és egyéb lehetőségeink kiaknázásával fogunk foglalkozni.

Jelentkezem a programra >>

„Nő vagy, nem egy playmate. Nő vagy, nem semmirekellő. Nincs még egy lény ezen a bolygón, aki ilyen szépséggel, erővel és hatalommal rendelkezik, mint a Nő.” (Yogi Bhajan)

A jógában a bennünk lévő elsődleges, feminin erőt úgy nevezzük, hogy Adi Shakti. Ez a végtelen természetünkre utal, ami egyben a megvalósítás és az egyensúly energiája is. Nőként ez az energia és szimbólum a kulcs ahhoz, hogy meglássuk, elfogadjuk és megéljük a bennünk lévő nőiségünk erejét.

Ez az erő mindannyiunkban ott van. Ráadásul 16 szorosan! Ezzel az erővel hegyeket tudunk megmozgatni, fel tudjuk emelni magunkat, egymást, és a férfiakat egyaránt. A világnak szüksége van ránk ezen időkben. Nekünk pedig szükségünk van ehhez a belső erőnkre.Sokszor mégis kihívást érzünk ezen erő megélésével kapcsolatban. Vagy félelem van bennünk az iránt, hogy megéljük, és elnyomjuk, vagy egyszerűen el sem hisszük, hogy bennünk van mindez.

Hogyan tehetünk szert erre az erőre?

A következő online programon november 13-tól most e témával, a női erőnk felélesztésével, a belső képességeink felfedezésével, kiaknázásával és megerősítésével fogunk foglalkozni 6 héten át.

Mert nemcsak 16-szor erősebbek, de 16-szor érzékenyebbek, 16-szor érzelmesebbek és 16-szor intuitívabbak is vagyunk. És erőnk egy része ezen képességeinkben is rejlik. Így ha az belső erő kapcsolódása mellett felfedezzük és kiaknázzuk ezeket a képességeket, akkor még magasabbra emelkedhetünk.

Neked szól a program, ha:

 • Gyakran érzed erőtlennek magad
 • Szeretnél kapcsolódni a belső, végtelen erőddel
 • Úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint amit valójában meg tudsz mutatni az életben
 • Szeretnéd megerősíteni a nőiségedet
 • Szeretnél nőként több képességre és potenciálra szert tenni életedben

A jógikus tanításokban természetesen erre a témára is számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt találunk, hogy nőként kapcsolódni tudjunk a belső erőnkhöz, és visszavegyük az irányítást életünk felett. Ezekből fogunk szemezgetni a 6 hét alatt.

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Női és férfi különbözőségeink
 • A bennünk lévő végtelen erő
 • A bennünk lévő potenciálok és azok ereje
 • Érzékenység és érzelmesség– Hogyan kezeljük érzékenységünket és érzelmességünket?
 • Intuíció és tudatosság – Hogyan váljunk egyre intuitívabbá és tudatosabbá életünkben?
 • Védelem és a felemelés képessége – Hogyan erősítsük meg védelmünket és emeljük fel a körülöttünk lévőket?

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 leckét kapsz, ami segít abban, hogy nőként jobban ráláss a benned lévő lehetőségekre és kapcsolódj a belső erőddel. A 6 hétben 3 kundalíni jóga meditációt is tanítok neked, így könnyedén gyakorolhatsz velem videóanyag segítségével. Közös videóhívásban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, a résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban pedig megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

További információk:

 • Az online program indulásának időpontja: 2017. november 13. hétfő
 • Jelentkezési határidő: 2017. november 13. hétfő 15.00 (befizetéssel együtt)
 • Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz
 • Részvételi díj: 15.000 Ft / fő.

Szeretnél részt venni a programon? Jelentkezz itt!  >>