Barion Pixel

A Nő ereje ღ 2019 – Online program

18.000 Ft

A nő ereje

Hogyan éld meg belső erőd és nőiséged teljes potenciálját?

Nőként az erőnk felismerése, elfogadása, megélése, és megtartása sokunknak központi téma. Vagy azért mert gyengének érezzük magunkat, vagy azért, mert erősödni szeretnénk, vagy azért, mert meg szeretnénk tartani azt, amit talán ritkán már megtapasztaltunk. A jógikus tanítások azt írják: nőként 16-szor erősebbek vagyunk férfi társainknál, és közvetlen kapcsolódásunk van a belső végtelen erőnkkel. Hogyan tehetünk szert minderre?

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

A nő ereje

Online program nőknek

Érezted már azt, hogy mélyen benned létezik egy hatalmas erő, mégsem tudod kihozni azt magadból? Érezted már azt, hogy megvan benned ez az erő, mégsem tudod, hogyan élj vele? Netalántán gyengének érzed magad, aki nagyon is vágyik egy belső, megtartó és felemelő erőre?

Nőként az erőnk felismerése, elfogadása, megélése és megtartása sokunknak központi téma. Vagy azért mert gyengének érezzük magunkat, vagy azért, mert meg szeretnénk erősödni, vagy azért, mert meg szeretnénk tartani azt, amit már megtapasztaltunk. De amíg ezt az erőt kívül keressük, nem jutunk előbbre.

A jógikus tanítások azt mondják: nőként 16-szor erősebbek vagyunk, és közvetlen kapcsolódásunk van a belső végtelen erőnkkel. Hogyan tehetünk szert erre a belső erőre?

Ezen az online programon e témával, a belső női erőnk felélesztésével és egyéb bennünk élő lehetőségeink kiaknázásával fogunk foglalkozni.

“Nemcsak erős vagy, de értékes is.
Nemcsak értékes vagy, de gyönyörű is.
Nemcsak gyönyörű vagy, tudatosság is vagy.
Nemcsak a tudatosság vagy, a szellem is.
Nemcsak a szellem vagy, de a jövő biztonsága is. Te vagy a legtermékenyebb szépség, amit Isten alkotott, és akit a férfiak úgy hívnak, hogy a Nő.”

Yogi Bhajan

A jógában a bennünk lévő elsődleges, feminin erőt úgy nevezzük, hogy Adi Shakti. Ez a végtelen természetünkre utal, ami egyben a megvalósítás és az egyensúly energiája is. Nőként ez az energia és szimbólum a kulcs ahhoz, hogy meglássuk, elfogadjuk és megéljük a bennünk lévő nőiségünk erejét.

Ez az erő mindannyiunkban ott van. Ráadásul 16 szorosan! Ezzel az erővel hegyeket tudunk megmozgatni, fel tudjuk emelni magunkat, egymást, és a férfiakat egyaránt. A világnak szüksége van ránk ezen időkben. Nekünk pedig szükségünk van ehhez a belső erőnkre. Sokszor mégis kihívást érzünk ezen erő megélésével kapcsolatban. Vagy félelem van bennünk az iránt, hogy megéljük, és elnyomjuk, vagy egyszerűen el sem hisszük, hogy bennünk van mindez.

Hogyan tehetünk szert erre az erőre?

Ezen az online programon a női erőnk felélesztésével, a belső képességeink felfedezésével, kiaknázásával és megerősítésével fogunk foglalkozni.

Mert nemcsak 16-szor erősebbek, de 16-szor érzékenyebbek, 16-szor érzelmesebbek és 16-szor intuitívabbak is vagyunk. És erőnk egy része ezen képességeinkben rejlik. Így ha a belső erő kapcsolódása mellett felfedezzük és kiaknázzuk ezeket a képességeket, akkor még magasabbra emelkedhetünk.

Neked szól a program, ha:

 • Gyakran érzed erőtlennek magad
 • Szeretnél kapcsolódni a belső, végtelen erőddel
 • Úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint amit valójában meg tudsz mutatni az életben
 • Szeretnéd megerősíteni a nőiségedet
 • Szeretnél nőként több képességre és potenciálra szert tenni életedben

A jógikus tanításokban számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt találunk arra, hogy nőként kapcsolódni tudjunk a belső erőnkhöz, és visszavegyük az irányítást életünk felett. Ezen az online programon ezekből fogunk szemezgetni.

Az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Női és férfi különbözőségeink
 • A bennünk lévő végtelen erő
 • A bennünk lévő potenciálok és azok ereje
 • Érzékenység és érzelmesség– Hogyan kezeljük érzékenységünket és érzelmességünket?
 • Intuíció és tudatosság – Hogyan váljunk egyre intuitívabbá és tudatosabbá életünkben?
 • Védelem és a felemelés képessége – Hogyan erősítsük meg védelmünket és emeljük fel a körülöttünk lévőket?

Mit tartalmaz a program?

6 leckét, ami abban segít, hogy jobban ráláss a benned lévő lehetőségekre és kapcsolódj a belső erőddel, és 3 kundalíni jóga videó meditációt, melyek által könnyedén gyakorolhatsz velem. A résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban megismerkedhetsz csoporttársaiddal és aktuális kérdéseidet is felteheted.

Ezúttal a teljes programot egyben tesszük elérhetővé, lehetőséget adva az egyéni ütemben való feldolgozásra. A leckéket és a meditációkat így saját ütemedben végezheted, bármikor újra előveheted, hiszen örökérvényű hozzáférést biztosítunk számodra.

 

A jelentkezés menete:

 • Kattints a “Kosárba teszem” gombra, majd a jobb oldalsó sávban a “Pénztár” gombra
 • Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges adatlapot és fogadd el alul az Általános Szerződési Feltételeket
 • Emailben megkapod a befizetéshez szükséges információkat és a belépéshez szükséges adataidat (jelszót és azonosítót)
 • Utald át az összeget a megadott számlaszámra
 • Befizetésedet a “Rendelés teljesítve” emailben visszaigazoljuk, küldjük a befizetésről szóló számlát és egyben megnyitjuk számodra az adott programot
 • Ekkor nincs más dolgod, mint a már kiküldött belépési adatokkal bejelentkezni a programba

További információk:

 • Jelentkezési kezdete: 2019. szeptember 1. vasárnap
 • Eredeti ár: 18.000 Ft / fő
 • Kedvezményes díj: 13.500 Ft / fő, 2019. szeptember 5-én éjfélig jelentkezéssel és befizetéssel együtt.
 • Szeptember 5-e után lezárjuk a programot, és várhatóan majd csak 2020 második felében tesszük újra elérhetővé

Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz

 

>> Gyakori kérdések az online programjaink kapcsán >>