Barion Pixel

Ingyenes 40 napos otthoni gyakorlás

Sat nam, üdvözöllek,

 

a “Meditáció a kihívással teli időkre”

40 napos otthoni gyakorlás

A meditáció kezdete: 2020. 11. 11. szerda ( – december 20-ig)  

 

A közös meditációt 11.11-én kezdjük, aznap reggel osztjuk meg veled e felületen videó formában azt a vezetett meditációt, amit arra kérünk, hogy 40 napon át végezz. Addig nézd meg a bevezető és instrukciós videókat, hogy még többet megtudj a gyakorlás menetéről:

 

Kezdésként nézd meg ezt a videót melyben a program felépítéséről beszélek

És ha még sosem gyakoroltál kundalíni jógát ezt a videót is nézd végig

A gyakorláshoz használt mantrák:

A kundalini jógában minden gyakorlást az Adi Mantrával indítjuk, melyet 3-szor zengetünk el. Ezzel behangoljuk magunkat, hogy egy emelkedettebb térben kezdjük a gyakorlást.

Kezdőmantra: On(g) Námó Guru Dév Námó (3-szor)

Az Adi mantrával ráhangolódunk a belső magasabb énünk rezgésére. Az ONG “a határtalan teremtő erő minden jelenség és cselekedet mögött”. (“Om” vagy “Aum” az abszolút és formában meg nem jelent Isten neve). A NAMÓ “tiszteletteljes üdvözlet, hívás”, GURU “a belső megvilágosító bölcs erő / tanító”, DEV jelentése “isteni, belső”. Együttes jelentése: “Belső bölcsességhez fohászkodom. “Meghajlok a finom, belső bölcsesség előtt, meghajlok a belső, isteni tanító előtt.”

Gyakran elmondjuk a védelmező mantrát is, egyszer vagy háromszor – de e mantra zengetése opcionális (nem kötelező).

Védelmező mantra: Ád Guré Námé, Dzsugád Guré Námé, Szát Guré Námé, Szri Guru Dé Vé Námé

Ez a Mangala Charan mantra, melyet védelemre kérünk. Az emberi test körüli elektromágneses mezőt borítja be egy védelmező fénnyel. Jelentése: “Meghajlok a legfőbb (belső) Tanítóm előtt, Meghajolok az elmúlt korok bölcsessége előtt, Meghajolok az Igaz Bölcsesség előtt, Meghajolok a végtelen, láthatatlan bölcsesség előtt.”

Zárásként háromszor zengetjük el az alábbi mantrát:

Zárómantra: Szát Nám (3-szor)

A Szát azt jelenti Igazság, a Nám nevet jelent. Tükörfordításban annyit jelent, hogy “Igazság a Nevem”, de valódi jelentése ennél jóval többet mutat. A Szát, a mindenek igazsága, az Isteni rész, a Nám pedig a forma maga. Ezzel a mantrával azt fejezzük ki, hogy a Végtelent a végesbe hívjuk, és fel is ismerjük ennek lehetőségét. Üdvözlésként a Szát Nám annyit jelent, hogy látlak téged, látom a lelked és az igaz lényed.

 

 

A 40 napos meditáció videóját itt találod:

Gyakorolj, ahogy időd engedi:

A meditációs gyakorlást elvégezheted reggel vagy este egyaránt , a gyakorlás ideje nincs időhöz kötve, a nap bármely szakában gyakorolhatsz.

Érdemes a 40 nap alatt azonban egy rutint kialakítani, amikor minden nap nagyjából ugyanabban az időpontban végzed el a meditációt, ez majd segít az elköteleződés kialakításában.

Lépj be a közös csoportunkba, ahol:

(Kattints a képre)

Utazás a csakrák világába

– bármikor kérdezhetsz 

– megoszthatod a tapasztalataidat

– állandó motivációt kapsz a gyakorláshoz

– kapcsolódhatsz más hozzád hasonló tudatos lelkekkel

 

Nem megy valami, segíthetünk? írj nekünk:

info@satnamjoga.hu