Barion Pixel

Gyakori kérdések az online programhoz

Hogy zajlik egy ilyen program?

A Sat Nam Programokban egy-egy adott témába vágóan dolgozunk speciális meditációkkal és jógikus eszközökkel. Olyan videókat osztok meg Veled, amik segítségével könnyedén gyakorolhatsz. Van ajánlott 40 napos gyakorlása is a programnak, e mellett hétről-hétre kapod a leckéket, tanításokat az említett témákról írásos formában. Mindezeket (a tananyagot és a videókat) egy online rendszeren keresztül, saját felhasználónévvel és jelszóval érheted el, amikhez hozzájuthatsz a program lejárta utána is. Hétről-hétre emailben küldök értesítést számodra, amikor újabb lecke kerül a programba, te pedig bátran felteheted kérdéseidet  és csatlakozhatsz a program résztvevőinek számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz is.

Mi történik a jelentkezés után?

Jelentkezésedet követően egy “SatNam Program azonosítód” tárgyú e-mailben megkapod a belépéshez szükséges adatokat, amivel majd a program során beléphetsz a rendszerbe. Befizetésedet visszaigazoljuk és küldjük számodra az ehhez tartozó számlát. A Program közvetlen kezdete előtt (1-2nappal) e-mailben értesítünk, a megadott napon pedig már az első leckével jelentkezünk.

Kinek ajánlott részt venni a Sat Nam Programokon?

Bárkinek, akit érdekel a tudatosság felé vezető út, aki szívesen olvas olyan jógikus tanításokat, amik inspirálhatnak és emelhetnek a mindennapokban, és aki szeretne egy otthoni meditációs gyakorlást kialakítani.

Miből áll egy ilyen program?

Jógikus tanításokból, meditációkból, mantrákból elsősorban a kundalíni jóga tárházának eszközeiből különböző témákban, melyeket személyes tapasztalatokkal, felismerésekkel egészítek ki, hogy könnyebben tudd az olvasottakat a mindennapjaidba integrálni. A meditációs videók a gyakorlati részben segítenek, elmélyítik a tanításokat, és felismeréseket adhatnak életedről, miközben a tudatosság felé terelnek.

Még sosem meditáltam, és még csak nem is jógáztam. Így is részt vehetek a programon?

A program mindenki számára nyitott, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Semmit sem jelent, ha még sosem meditáltál: minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy hogyan alakítsd ki a gyakorlást, a videók alapján pedig könnyen el tudod végezni a napi ajánlott meditációkat.

Miért pont 6 vagy 8 hét?

A jógában nagy jelentősége van a 40 napos gyakorlásnak. Ez alatt az idő alatt már tudunk változtatni az aktuális szokásainkon: le tudjuk oldani a témán lévő blokkokat és megtörni a negatív szokásokat.

Meddig érem el a leckéket?

A programot úgy terveztük, hogy az adott hónap elsejétől a következő hónap jelentkezési periódusának a végéig lehet elérni a videókat. Ha a következő hónapra nem fizet elő, akkor a hozzáférés megszűnik,

Mi történik ha elakadok a programmal vagy ha kérdésem van? Tudok segítséget kérni?

Igen, bármikor tudsz technikai segítséget kérni. Írj emailt nekünk az info@satnamjoga.hu-ra és mindenben igyekszünk segítségedre lenni. Későbbi személyes kérdéseidet pedig akár a programhoz tartozó zárt Facebook csoportban is felteheted.

Hogyan zajlik a jelentkezés?

A főoldalon a képen látható “Jelentkezés” gombra, vagy a szövegben olvasható Jelentkezem linkre kattints, majd ezután az új feljövő oldalon nyomd meg újra a “Jelentkezem” gombot. A felső rózsaszín sávban láthatod, hogy megrendelted a programot. Kattints a “Kosárra”, majd ha mindent rendben találsz, tovább a “Tovább a pénztárhoz” gombra. A feljövő oldalon töltsd ki adataidat, fogadd el az általános szerződési feltételeket, majd nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot. A megadott banki adatok alapján utald el az összeget. Emailben küldjük számodra a belépéshez szükséges adataidat és fizetésedet visszaigazoljuk, amint az beérkezett hozzánk. A program kezdete előtt pedig még újabb értesítést küldünk.

Kártyával is tudok fizetni?

Utalással tudsz fizetni a megadott számlaszámon keresztül vagy a kártyás fizetés is igénybe vehető.

Külföldről is jelentkezhetek a programra?

Igen, természetesen. Ha problémád adódna a jelentkezésnél az adott ország kitöltésénél vagy a számlaszám esetén, akkor írj nekünk, és segítünk.