Önszeretet, önbecsülés, önbizalom ♡ 2019 Tél – Online program

18.000 Ft

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

6 hetes online program nőknek

Nőként sokunknak célunk az önbizalmunk és önbecsülésünk erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik. Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. Tarts velünk Te is ezen a nőknek szóló online programon.

Elfogyott

Kategória:

A program részletes leírása

Önszeretet, önbecsülés, önbizalom

6 hetes online program Nőknek

“Először meg kell tanulnunk, hogyan szeressük önmagunkat, mielőtt másokat szeretnénk. Először tisztelni kell magunkat, mielőtt másokat tisztelnénk. Először önmagunkat kell szolgálnunk, mielőtt bárki mást szolgálnánk. Ha nem tudjuk, hogyan tegyük meg mindezt magunkért, akkor nem fogjuk tudni megtenni másokért.” (Yogi Bhajan)

Kevés nő létezik manapság, akit nem érint az önbecsülés és az önbizalom fejlesztésének a témája. Nem meglepő, hiszen egy 2016-os nőkön végzett felmérés szerint 5 nőből 4 alacsony önbecsüléssel és önbizalommal rendelkezik.

Ha nem mondhatjuk el magunkról, hogy nagy mértékben elégedettek vagyunk az életünkkel és főbb életterületeinkkel, akkor több, mint valószínű, hogy dolgunk van önbecsülésük fejlesztésével.

De az is gyakran előfordul, hogy már sokat dolgoztunk magunkon, mégsem értjük: Miért vonzunk be életünkbe még mindig olyan helyzeteket és embereket, amik vagy akik nem szolgálnak minket? És talán már a tükörbe is oly sokszor mondtuk már: “Szeretlek!” De valóban lelkünk mélyéből jött mindez?

Nőként sokunknak célja az önbizalom és önbecsülés erősítése, de ide az út a saját magunk felé érzett szeretettel és önmagunk elfogadásával kezdődik. Minden az Önszeretettel kezdődik.

„A szeretetben tisztelünk. A szeretetben támogatunk. A szeretetben áldozatot hozunk. A szeretetben adunk. A szeretetben felemelünk.” (Yogi Bhajan)

Amikor ismerjük és elfogadjuk önmagunkat, akkor kapcsolódunk a lelkünkkel, tisztában vagyunk az erényeinkkel, és tudjuk, hogy értékesek vagyunk. Bízunk a képességeinkben, és abban, hogy megálljuk a helyünket a világban, bízunk az Univerzumban, és tudjuk, hogy összhangban vagyunk vele.

Ebben az állapotban nemcsak másokat tudunk emelni, hanem képessé válunk önmagunkat is folyamatosan egy emelkedett állapotban tartani. De mindez a saját magunk felé érzett szeretettel, az önszeretettel kezdődik.

Hogyan fejlesszük az önszeretet, önbecsülés és önbizalom hármasát hatékonyan?

Erről lesz szó a következő online programunkon, melyet 2019. február 16-tól most újra indítunk, hogy 6 héten át megtanuljuk, hogy hogyan emeljük magunkat és a körülöttünk lévőket.

Neked szól a program, ha:

 • Sokszor vagy bizonytalan magadban, gyakran becsülöd alá magadat, vagy gyakran érzed áldozatnak magad
 • Nem érted, hogy miért nem a vágyott szituációkat és helyzeteket vonzod be életedbe, vagy hogy miért kell megküzdened a dolgokért
 • Sokszor üresnek és kilátástalannak látod az életedet
 • Bizonytalan vagy a kapcsolataidban, nem tudod, hogy kiben bízhatsz
 • Ha már egy ideje járod a spirituális utat, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik
 • Szeretnél nagyobb önbecsülésre és önbizalomra szert tenni, pozitívabb attitűddel állni az élethez, és elindulni a változás felé vezető úton

Ha ezen pontok közül bármelyik is jellemző rád, akkor mindenképpen érdemes Neked is mélyebben foglalkozni az önszeretet, önbecsülés kérdésével.

Yogi Bhajan – a kundalíni jóga mestere, aki elhozta a nyugati világ számára ezt a nagyon hatékony jógikus technológiát – természetesen erre a témára is számtalan tanítást, gyakorlatot és meditációt adott, hogy nőként még jobban elmélyítsük az önszeretet érzését, megerősítsük önbecsülésünket, és visszavegyük az irányítást életünk felett.

A 6 hét alatt az alábbi témákat érintjük részletesen:

 • Önszeretet – Mi a szeretet? Miért van szükségünk rá? Hogyan érkezünk meg oda, hogy szeressük és elfogadjuk önmagunkat?
 • Szeretet és mások – Hogyan szeressük és fogadjuk el a másikat vagy másokat?
 • Önbecsülés – Honnan ered az önbecsülés? Hogyan szerezzük vissza az önbecsülésünket?
 • Bizalom és Önbizalom – Bizalom magunkban, bizalom az életben. Mi a különbség az önbizalom és önbecsülés között? Hogyan alakítsunk ki bizalmat az élethez és másokhoz
 • Nőiségünk megerősítése
 • Pozitív attitűd kialakítása – Mit tegyünk a mindennapjainkban azért, hogy ez pozitívabb ön- és világképpel rendelkezzünk

Mit tartalmaz a program?

A 6 hét alatt összesen 6 leckét kapsz, ami segít, hogy jobban ráláss önmagadra, és elkezdd megerősíteni a magadba vetett hitet, bizalmat és a saját magad felé érzett szeretetet. A 6 hétben 3 kundalíni jóga meditációt is tanítok neked, így könnyedén gyakorolhatsz velem videóanyag segítségével. A résztvevőknek létrehozott zárt Facebook-csoportban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre és megismerkedhetsz csoporttársaiddal, akikkel egymást támogathatjátok majd ezen az úton.

“Abban az országban, ahol a nők bizonytalanok önmagukban, bizonytalan gyermekeket fognak szülni, amiből bizonytalan férfiak lesznek, és mindez az egész nemzetet bizonytalanná teszi. A nő biztonsága a nemzet biztonsága .” (Yogi Bhajan)

További információk:

  • Az online program indulásának időpontja: 2019. február 16. szombat
  • Jelentkezési határidő: 2019. február 14. csütörtök éjfél befizetéssel együtt
  • Részvételi díj: 18.000 Ft / fő
  • Kedvezményes díj: 15.000 Ft / fő, 2019. február 6. szerda éjfélig befizetéssel együtt

Az online programon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel, a leckékkel a számodra legmegfelelőbb időpontban foglalkozhatsz.

 

>> Gyakori kérdések az online programjaink kapcsán >>